İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu İDMİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜN

MEHMET AKİF ERSOYUN TORUNU SELMA ERSOY ARGON İLE BERABERİZ

Halkın özverisi mehmetçiğin abideleşmiş kahramanlık hikayesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığımız Kurtuluş Savaşımızın, en gür sesi olan İstiklal Marşımızın kabülünün yıl dönümünde istiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u rahmet  ve minnetle anıyor yüce anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.

Şair,yazar gazeteci alim ve gerçek bir vatansever olan Mehmet Akif ERSOY milletimizin en zor günlerinde cepheye ve halkımıza moral aşılamak için içindeki iman ve inancı İSTİKLAL MARŞIMIZ ile haykırmıştır.

Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY’u anma gününde istiklal şairimizden bize nefes getiren torunu Sayın Selma ERSOY ARGON hanımefendi ile beraber olma şansını  yakaladık.

Okulumuz MODA TASARIMI BÖLÜMÜ öğrencilerinin dikmiş oldukları deri çantayı hedşye ettik.Kabul buyurdukları için teşekkür eder saygılar sunarız.

02-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 11:55 - Görüntülenme: 19