İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu İDMİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKUL MÜDÜRÜ

Zübeyde ADIM ilk orta lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır.Gazi Üniversitesi İletişim Fakültsi Gazetecilik Bölümü mezunudur.

Öğretmenlik mesleğine 1996 yılında  Vakfıkebir/Trabzon'da başlamıştır.Deregözü İlköğretim Okulu ve Gaziler İlköğretim okullarındaki Sınıf Öğretmenliği deneyiminin ardından Tuncay Azaphan MTAL ve Aydın DOĞAN MTAL de uzun yıllar Gazetecilik Alanı öğretmenliği yapmıştır.

2018/2022 yılları arasında Müdür Yardımcılığı deneyiminin ardından 13 Ekim 2022 tarihinde  İDMİB MTAL'ye Müdür olarak atanmıştır ve hala devam etmektedir.

'Yeryüzünün öğretmeni olabilmek için gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir' veczini naçizane şiar edinmeye çalışan ,vatanını ,milletinin her ferdini seven bir eğitim gönüllüsüdür.

Zübeyde ADIM

Yayın: 16.06.2021 - Güncelleme: 09.01.2024 12:14 - Görüntülenme: 1823