İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu İDMİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zübeyde ADIM - OKUL MÜDÜRÜ

Zübeyde ADIM ilk orta lise ve üniversite eğitimini Ankara´da tamamlamıştır.Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur.

Mesleğe 1996 yılında  Vakfıkebir/Trabzon´da başlamıştır.Deregözü İlköğretim Okulu ve Gaziler İlköğretim okullarındaki Sınıf Öğretmenliği deneyiminin ardından Tuncay Azaphan MTAL ve Aydın DOĞAN MTAL de uzun yıllar Gazetecilik Alanı öğretmenliği yapmıştır.

2018/2022 yılları arasında Müdür Yardımcılığı deneyiminin ardından 13 Ekim 2022 tarihinde  İDMİB MTAL´ye Müdür olarak atanmıştır ve hala devam etmektedir.

Aliya İZZET BEGOVİÇ´in ´Yeryüzünün öğretmeni olabilmek için gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir´ veczini naçizane şiar edinmeye çalışan ,vatanını ,milletinin her ferdini seven bir eğitim gönüllüsüdür.